Mesajul ACMRR / Arma Geniu “General Constantin N. Hârjeu” cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2019 / 2020

E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului și frumusețea sărbătorilor de iarnă ne cuprind sufletele și le înnobilează. În această perioadă a anului, una în care ne bucurăm alături de cei dragi, și noi, membrii Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Arma Geniu ,,General Constantin N. Hârjeu” ne îndreptăm cu aleasă considerație gândurile sincere și curate către toți cei care au slujit și slujesc patria sub drapel, adresându-le cordiale urări de bine, sănătate și prosperitate alături de cei dragi.

În spiritul Sfintelor Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

În Anul 2020, ce stă să vină, fericirea și succesul să vă fie mereu alături, puterea de muncă și norocul să vă însoțească pretutindeni întru împlinirea cu succes a tuturor proiectelor profesionale și familiale asumate.

 

 

CRĂCIUN FERICIT!

La mulți ani!

Biroul executiv Central al A.C.M.R.R./Arma Geniu.