Mai 2016 – Ziua Armei de Geniu

1. În ziua de 31 mai 2016, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu “General Constantin N. Hârjeu” a sărbătorit Ziua Armei Geniu la împlinirea a 157 ani de existență!
Citiţi detalii aici!

2. În ziua de 28 mai 2016, în contextul manifestărilor consacrate celei de-a 157-a aniversări a Armei Geniu, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Arma Geniu “General Constantin N. Hârjeu” și Primăriile din localitățile Horia și Valea Ursului, jud. Neamț au organizat și desfășurat unele manifestări omagiale dedicate în exclusivitate mr.ing. Panait Donici.
Citiţi detalii aici!

3. În ziua de 27 mai 2016, Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila, Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos” și Filiala Brăila a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu “General Constantin N. Hârjeu” a organizat și desfășurat spectacolul caritabil intitulat “Suflet de erou “, ediția a IV-a.
Citiţi detalii aici!