CONFERINŢA NAŢIONALĂ EXTRAORDINARĂ A ASOCIAŢIEI NAŢIONALE CULTUL EROILOR “REGINA MARIA”

Miercuri, 05 iunie 2024, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti, a avut loc Conferinţa Naţională Extrordinară a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria”, eveniment care a avut ca obiective majore alegerea noului președinte al asociației, validarea organelor de conducere  și modificarea unor prevederi ale statutului asociației.

Au participat ca invitați reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale și ai asociaţiilor cu care Asociaţia Naţională Cultul Eroilor “Regina Maria” colaborează.

Din partea  Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu ”General Constantin N. Hârjeu” a participat  colonelul rtr. Mocan Ioan, care a prezentat Conferinței un mesaj din partea asociației, în care a reiterat satisfacția privind cooperarea excelentă bilaterală și a transmis  sincere urări de felicitare pentru activitățile desfășurate și de succese depline în continuare.

Conferinţa Naţională Extrordinară, în urma votului deschis și unanim exprimat, a ales noul președinte al Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”, în persoana  generalului-locotenent r. Postu Corneliu. De asemenea a completat componența Biroului Executiv Central, iar colonelul rtr. Mateescu Gheorghe, care anterior era vicepreședinte, a fost ales prim-vicepreședinte.