Home »

 

Apel Camaraderesc

În perspectiva aniversării a 40 ani de existență, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu cu sediul în București, în calitate de persoană juridică de drept privat independentă, fără scop patrimonial, și-a propus ridicarea unui bust al patronului său spiritual – generalul  Constantin N. Hârjeu.
În urma analizării mai multor variante posibile, Consiliul de Conducere al Asociaţiei cu acordul de principiu al Primăriei Sectorului 3, a optat pentru amplasarea bustului gl. Constantin N. Hârjeu, la intersecția Bulevardului Unirii cu str. Ion Pillat (Credit Europe Bank sau un alt loc adecvat de pe așa-zisul Bulevard al Artelor.
Bustul propriu-zis și soclul acestuia vor fi realizate, prin grija Asociației, din fonduri rezultate prin contribuția benevolă a membrilor săi, iar dacă se dorește și a altor cadre militare din rezervă sau retragere, precum și a oricărei persoane cu posibilitați materiale și financiare.

acmrg

Pentru realizarea acestui proiect, sub deviza ,,Dați 1 leu pentru Hârjeu” adresăm un apel camaraderesc către toți geniștii în rezervă și în retragere, și nu numai, de a ni se alătura prin donarea benevolă a unei sume bănești, fie și simbolică și virarea acesteia în Contul Asociației Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Arma Geniu, deschis la Banca Transilvania, sucursala Unirii București, nr. RO43BTRLRONCRT0234185401.

Persoane de contact: col.rz. Gargaz Marian, telefon 0743 655 558 și col.rz. Mocan Ioan, telefon 0745 432 175.

Mulţumindu-vă anticipat, transmitem pe acestă cale expresia noastră de aleasă consideraţie şi respect camaraderesc.