SIMPOZIONUL ANIVERSAR AL ASOCIAȚIEI OFIȚERILOR ÎN REZERVĂ DIN ROMÂNIA

Vineri, 19.07.2024, în Sala de Marmură a Cercului Militar Național din București a avut loc Simpozionul aniversar ”Asociația Ofițerilor în Rezervă din România – 20 de ani”.

Activitatea a reunit aproximativ 200 de participanți, membri și invitați (generali și ofițeri în activitate și în rezervă sau retragere; reprezentanți ai structurilor cu care AORR colaborează; reprezentanți ai unor asociații ale cadrelor militare în rezervă și în retragere din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională; politicieni; oameni de afaceri; jurnaliști).

Din partea Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Arma Geniu “General Constantin Hârjeu” (A.C.M.R.R.A.Ge.) a participat col.rtr. Mocan Ioan, președintele asociației.

Simpozionul, desfășurat pe parcursul a două ore și jumătate, a oferit date și informații interesante despre activitățile desfășurate în cei 20 de ani de existență și a reprezentat un bun prilej pentru prezentarea proiectelor de viitor ale AORR.

Cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea Asociației Ofițerilor în Rezervă din România a fost transmis un mesaj din partea A.C.M.R.R.A.Ge.